OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

Nemzetközi 24 órás programozói verseny

2013. február 5., kedd

Folyamatosan új megmérettetésekre vágysz? Eljutottál arra a pontra, hogy már az egyetemen megoldandó problémák nem nyújtanak kihívást számodra? Olyas valakinek tartod magad, aki érdeklődést mutat az informatika, a matematika iránt? Úgy gondolod, hogy a programozás legmélyebb kódsoraiban is otthonosan mozogsz?

Tedd próbára magadat a tizenharmadik Nemzetközi 24 órás Programozó versenyen, a Challenge24-en:http://ch24.org

Három fős csapatban bizonyítsatok az 5 órás elektronikus elődöntőben, ahonnan egyenesen a nívós 24 órás budapesti döntőbe juthattok!

24 óra leforgása alatt, egyszerűnek nem mondható feladatok várnak, melyen próbára tesszük a kreativitásotokat, problémamegoldó képességeteket, a programozói tudásotokat, valamint hogy mennyire vagytok képesek a csapatmunkára.

A verseny során nincs megkötés, bármilyen eszközt (szoftvert, könyvet és programozásinyelvet) használhattok a feladatok megoldásához.

A megmérettesésen és az értékes tárgynyereményeken kívül komoly előnyökre tehettek szert a munkaerő piacon is, nem versenyző hallgatótársaitokkal szemben, szépen mutat önéletrajzotokban is, egy jó helyezés pedig még jobban. Felkelthetitek az IT szektor jeles képviselőinek érdeklődését, akik a szakma legjobbjait szeretnék a munkatársaik közé válogatni.

Ha ti bizonyultok a legjobbnak, akkor a többszázezer forint értékű nyeremények mellett elnyerhetitek a vándorkupát és neveteket örökre belevéshetitek, az elmúlt évtized legjobb csapatai mellé!

Mi kell ahhoz, hogy részt vehessek a versenyen?

A döntőben csak a legjobbak vehetnek részt: a 2013. február 23-án tartandó elektronikus elődöntőn több száz csapat küzd meg a 27 döntőbejutó helyért, ahol a tavalyi első három helyezett vár már rátok. 2013. április 26-a és 28-a között pedig megmutathatjátok, hogy TI vagytok a legjobbak!

Hol tudtok jelentkezni?

Legkésőbb 2013. február 21-ig kell regisztrálni a http://ch24.org/team/register weboldalon.

Próbáljátok ki magatokat már a február 16-i próbafordulón is, hogy összeszokhasson csapatotok és magabiztosan vághassatok neki a versenynek!

További információ: info@eestec.hu, http://ch24.org, http://eestec.hu