OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

Schönherz Bázis aktuális, nyitott pozíciók 06.23.

2015. június 29., hétfő
Itt találjátok a Schönherz bázis legfrissebb álláslehetőségeit

·         Junior Java fejlesztő - Személyesen is fel tudod mérni az ügyfél igényeit és abból specifikációt készíteni? Jól együtt tudsz működni az üzleti elemzővel és a projektmenedzserrel? Akkor még ma pályázd meg az állást, mert pont Téged keresünk!

o   további Java fejlesztői álláslehetőségek

 

 

·         Frissdiplomás és junior C++ fejlesztő (Windows platformon) - Érdekel az IT biztonság, a felhő alapú megoldások és a hardverközeli fejlesztés? Akkor van egy jó állásunk számodra!

o   további C/C++ fejlesztői álláslehetőségek

 

 

·         C# fejlesztő (beszédfelismerő szoftver) - Próbáld ki magad egy kb 25 fős, főleg külföldiekből álló csapatban. A feladat, egy kórházi betegápolást segítő beszédfelismerő szoftver fejlesztése. 

o   további C#/ .NET fejlesztői álláslehetőségek

 

 

·         Data Engineer - Könnyen átlátsz komplex rendszereken? Ha az adatbázisok kezelése számodra gyerekjáték, jelentkezz hozzánk Adatbányásznak! 

o   további Adattárház szakértői álláslehetőségek

 

 

·         Junior Android fejlesztő (Mobil QA) – IT Security területén piacvezető céghez, antivirus termékekkel foglalkozó csapatba keresünk Android fejlesztő munkatársat.

 

 

·         PHP backend fejlesztő - Szeretnél egy innovatív, szerteágazó fejlesztési területeken dolgozó cégnél fejlesztő lenni?

o    további PHP fejlesztői álláslehetőségek

 

·         Hálózati szoftvermérnököt keresünk! - A Server Lockdown Csapat tagjaként Te is részese lehetsz egy teljesen új fejlesztésnek, amellyel biztonságosabbá tesszük a cég Windows szervereit.

o   további rendszermérnöki, üzemeltetői álláslehetőségek

 

·         Szoftvertesztelői munka Javas és hálózati tudással - Szeretnél egy olyan helyen dolgozni ahol megvalósíthatod az ötleteid és, tagja lehetsz egy lelkes, kreatív és motiváló csapatnak?

o   további  Tesztelői álláslehetőségek

 

·         Frontend fejlesztő kerestetik, webes alkalmazás fejlesztéséhez! - Kiismered magad a Javascript és a HTML világában? Szeretnél egy szuper csapat tagja lenni? Akkor jelentkezz most!

o   további Javascript fejlesztői álláslehetőségek

 

·         Értékesítési tanácsadó - Sokat kérdezel, hogy felmérd az ügyfél igényeit és megérted magad az informatikusokkal is?