OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

Schönherz Bázis aktuális álláskínálata (09.30.)

2015. szeptember 30., szerda
A Schönherz Bázis aktuális állásait itt találod meg.

A Schönherz Bázis a mérnökök igényeire specializálódott karrier-tanácsadó cég, amely számos neves céggel kapcsolatot tartva segít fiatal, egyetemről kikerült, illetve már munkatapasztalattal rendelkező mérnököknek, hogy megtalálják a számukra ideális munkahelyet.

Nem találod megfelelő pozíciót? Frissdiplomásként még keresed, hogy merre indulj el? Vagy esetleg már meg is van hova fogsz pályázni?

Gyere el hozzánk karrier tanácsadásra!

Kötetlen beszélgetés keretében felmérjük lehetőségeidet és hasznos tanácsokat adunk, hogy milyen szakterület irányába lenne érdemes mozdulnod.


Már megvan hova pályázol? Akkor is szívesen segítünk, nem kell feltétlenül rajtunk keresztül állást keresned. Jól ismerjük a piacot és örömmel megosztjuk veled információinkat a cégekről, fizuról, egyéb fontos kérdésekről.


Ha kipróbálnád ezt az ingyenes, minden kötelezettségtől mentes szolgáltatást, (és miért ne tennéd, hiszen nem veszíthetsz semmit) dobj egy e-mailt a karrier@schonherzbazis.hu címre! (Ne felejtsd el csatolni önéletrajzodat!)  


Legújabb pozícióink:

Frissen végzett/most diplomázó Java programozót keresünk egyedi szoftverek fejlesztésére!


1-2 év tapasztlattal rendelkező Java fejlesztők jelentkezését várjuk egyedi szoftverek fejlesztésére! A cég dokumentum menedzsmenttel és ügyviteli szoftverek fejlesztésével foglalkozik.


Biometrikus személyazonosító rendszer továbbfejlesztéséhez keresünk tapasztalt C#/C++ fejlesztő kollégát


Ha rendelkezel legalább 2-3 év fejlesztői tapasztalattal C#/C++ területen, szívesen dolgoznál egy kis létszámú cég fejlesztő csapatában a már említett izgalmas biometrikus személyazonosító projektjén, akkor olvass tovább a részletekért.


Tehetséges pályakezdő és junior mérnököket keresünk nemzetközi nagyvállalathoz!


Pályafutásod elején jársz, és szívesen dolgoznál egy nemzetközi nagyvállalatnál? Építsd tudatosan a karriered! Várjuk a sokoldalú, tudásszomjukat csillapítani nem tudó, lelkes mérnökpalántákat!


Junior és senior DevOps Cloud szolgáltatás fejlesztés


Nyitott vagy az új technológiák megtanulására? Nálunk a helyed! Cégünk Drupalra orientált tapasztalt csapatból áll, akik Drupal témák készítésével, fejlesztésével és karbantartásával foglalkozik. Feladat a Cloud hostinghoz kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése és karbantartása.


Javascript fejlesztőt keresünk stabil középvállalathoz!


Partnerünk egy több mint 10 éve működő középvállalat, amelyet Magyarország legdinamikusabban növekvő IT cégei között tartanak számon. A vállalat szoftverfejlesztési-, rendszerintegrációs-, tesztelési- és üzleti tanácsadói szolgáltatásokat nyújt pénzügyi, energetikai és távközlési vállalatok számára.


Tapasztalt Javas vagy? Szívesen dolgoznál államigazgatási szektorban? Csatlakozz a csapathoz!


Igaz rád a két állítás egyike? Java-zol mióta az eszedet tudod? Vagy az a legfőbb vágyad, hogy komoly Java fejlesztő légy? Akkor ne habozz, jelentkezz!


További állások: https://schonherzbazis.hu/allasok