OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

A Schönherz Bázis aktuális álláskínálata (10.19.)

2015. október 19., hétfő
A Schönherz Bázis aktuális állásait itt találod meg.

A Schönherz Bázis a mérnökök igényeire specializálódott karrier-tanácsadó cég, amely számos neves céggel kapcsolatot tartva segít fiatal, egyetemről kikerült, illetve már munkatapasztalattal rendelkező mérnököknek, hogy megtalálják a számukra ideális munkahelyet.

Nem találod megfelelő pozíciót? Frissdiplomásként még keresed, hogy merre indulj el? Vagy esetleg már meg is van hova fogsz pályázni?

Gyere el hozzánk karrier tanácsadásra!

Kötetlen beszélgetés keretében felmérjük lehetőségeidet és hasznos tanácsokat adunk, hogy milyen szakterület irányába lenne érdemes mozdulnod.

Már megvan hova pályázol? Akkor is szívesen segítünk, nem kell feltétlenül rajtunk keresztül állást keresned. Jól ismerjük a piacot és örömmel megosztjuk veled információinkat a cégekről, fizuról, egyéb fontos kérdésekről. 

Ha kipróbálnád ezt az ingyenes, minden kötelezettségtől mentes szolgáltatást, (és miért ne tennéd, hiszen nem veszíthetsz semmit) dobj egy e-mailt a karrier@schonherzbazis.hu címre! (Ne felejtsd el csatolni önéletrajzodat!) 

Legújabb pozícióink: 

Hálózati rendszermérnököt keresünk CCNA/CCNP minősítéssel!

Világszínvonalú informatikai technológiák professzionális hazai szaktudással és egyedülálló szolgáltatási háttérrel ötvözve: ezt kínálja a magyar informatikai piac kiemelkedő rendszerintegrátora! 

Alkalmazásüzemeltetőt keresünk Java fejlesztői csapat támogatására, Linux szerveres tudással!

Ügyfelünk 2003 óta a hazai IT piac szereplője. Szolgáltatásai között egyaránt megtalálható a szoftverfejlesztés, szoftverüzemeltetés, rendszerintegráció, valamint a webdesign és a SEO. 

Junior Java fejlesztők figyelem!

A cég a pénzintézeti szektorba tartozik, 12 éve működik jelen formájában. Folyamatos, dinamikus fejlődésen ment keresztül, mely folyamatosan bővülő ügyfélállományt is jelent. Az ügyfelek elégedettsége mellett a cég fontos szakmai kitüntetésekben is részesült az elmúlt években. 

PHP Symfony fejlesztőt keresünk 11. kerületi magyar középvállalathoz!

A jelöltek itt olyan speciális informatikai szaktudásra tehetnek szert, amelyben piacvezető tapasztalattal rendelkezhetnek, ennek köszönhetően különleges projekteken dolgozhatnak. 

Frissen végzett/most diplomázó Java programozót keresünk egyedi szoftverek fejlesztésére!

1-2 év tapasztlattal rendelkező Java fejlesztők jelentkezését várjuk egyedi szoftverek fejlesztésére! A cég dokumentum menedzsmenttel és ügyviteli szoftverek fejlesztésével foglalkozik.

Biometrikus személyazonosító rendszer továbbfejlesztéséhez keresünk tapasztalt C#/C++ fejlesztő kollégát 

Ha rendelkezel legalább 2-3 év fejlesztői tapasztalattal C#/C++ területen, szívesen dolgoznál egy kis létszámú cég fejlesztő csapatában a már említett izgalmas biometrikus személyazonosító projektjén, akkor olvass tovább a részletekért.

 

További állások: https://schonherzbazis.hu/allasok

Hírlevél: itt.