OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

A Schönherz Bázis aktuális álláskínálata (11.10)

2015. november 11., szerda
A Schönherz Bázis aktuális állásait itt találod meg.

A Schönherz Bázis a mérnökök igényeire specializálódott karrier-tanácsadó cég, amely számos neves céggel kapcsolatot tartva segít fiatal, egyetemről kikerült, illetve már munkatapasztalattal rendelkező mérnököknek, hogy megtalálják a számukra ideális munkahelyet.

Nem találod megfelelő pozíciót? Frissdiplomásként még keresed, hogy merre indulj el? Vagy esetleg már meg is van hova fogsz pályázni?

Gyere el hozzánk karrier tanácsadásra!

Kötetlen beszélgetés keretében felmérjük lehetőségeidet és hasznos tanácsokat adunk, hogy milyen szakterület irányába lenne érdemes mozdulnod.

 

Már megvan hova pályázol? Akkor is szívesen segítünk, nem kell feltétlenül rajtunk keresztül állást keresned. Jól ismerjük a piacot és örömmel megosztjuk veled információinkat a cégekről, fizuról, egyéb fontos kérdésekről.


Ha kipróbálnád ezt az ingyenes, minden kötelezettségtől mentes szolgáltatást, (és miért ne tennéd, hiszen nem veszíthetsz semmit) dobj egy e-mailt a karrier@schonherzbazis.hu címre! (Ne felejtsd el csatolni önéletrajzodat!) 

 

Legújabb pozícióink:

Junior C++ fejlesztő (Windows platformon)

Érdekel az IT biztonság, a felhő alapú megoldások és a hardverközeli fejlesztés? Megy a C++, a Windows platform, esetleg a C#, SMTP, SMIME? Akkor van egy jó állásunk számodra!

Junior Android fejlesztő (C,C++ tudással)

Multinacionális partnerünk az IT security területén kínál piacvezető megoldásokat üzleti ügyfelek számára. A cég termékeit több mint 100.000 üzleti ügyfél és több mint 100 millió felhasználó alkalmazza világszerte, több mint 150 országban.

Junior folyamatmérnököt keresünk orvosbiológiai, K+F területre!

Szívesen lennél egy befutott startup tagja? Érdekel az egészségügy, a kutatás-fejlesztési terület, és szeretnél segíteni az embereken, tenni valamit az emberiségért? Akkor ügyfelünknél a helyed!

Junior és tapasztalt Java fejlesztőt keresünk államigazgatási fejlesztésekhez!

Elkezdted már, de a JAVA még hátra van? Az éjszaka közepén, már JAVA-ban álmodsz? Esetleg egy JAVA fejlesztői állásról? Ha még az államigazgatási szektor is érdekel, akkor Téged keresünk!

Junior Java fejlesztők figyelem!

A cég a pénzintézeti szektorba tartozik, 12 éve működik jelen formájában. Folyamatos, dinamikus fejlődésen ment keresztül, mely folyamatosan bővülő ügyfélállományt is jelent. Az ügyfelek elégedettsége mellett a cég fontos szakmai kitüntetésekben is részesült az elmúlt években.

Solution Architect-et (SOA, TIBCO ESB) keresünk pénzintézeti szektorba!

A cég az ügyfelek elégedettsége mellett fontos szakmai kitüntetésekben is részesült az elmúlt években, most kollégát keresnek 3 fős csapatukba.

.NET/ C# fejlesztői pozíció kiadó, szakmailag felkészült, összetartó csapatban!

Már legalább 3 éve C#-ban fejlesztesz, de egyszerűen nem tudod megunni? Folytassa kérem! A cég dokumentum menedzsmenttel és ügyviteli szoftverek fejlesztésével foglalkozik.

További állások: https://schonherzbazis.hu/allasok