OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

álláSCH.Bázis

2016. január 12., kedd
Az ország összes mérnöki és informatikai állása egy helyen!
Mi az álláSCH.Bázis?

Az álláSCH.Bázison mérnöki és informatikai álláshirdetéseket találhattok. Az oldal célja, hogy összegyűjtse Magyarország összes mérnöki és informatikai állásajánlatát egy helyre, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzoló álláslehetőséget!

Sok állást felkutatunk mi is, de Ti is bátran osszátok meg velünk azokat, amikkel találkoztok, még akkor is, ha esetleg számotokra nem releváns. Hiszen ami számotokra nem hasznos, az lehet, hogy másnak a következő munkahelyét fogja jelenteni!

Ezeket az pozíciókat, álláslehetőségeket mi kiposztoljuk az oldalra, így mindenki kedvére nézelődhet köztük. Ha esetleg olyan hirdetést találtok itt, mely Nektek nem, de az ismerőseiteknek esetleg érdekes lehet, akkor kérünk Titeket, osszátok meg velük!

Milyen hirdetéseket rakunk ki?

CSAK mérnöki és informatikai állásokat Magyarország teljes területéről!

- Nem rakunk ki olyan hirdetést, amely nem tűnik 100%-osan valódinak a kontakt e-mail cím miatt vagy bármilyen más okból!
- Nem rakunk ki anonim hirdetéseket, konkrétumok nélkül.
- Minden állást csak egyszer rakunk ki. Még akkor is, ha különböző közvetítők is hirdetik.
- Ha egy lehetőséget többen is hirdetnének, akkor az állást ajánló cég élvez elsőbbséget, nem a közvetítő személy vagy cég.
- Nem rakunk ki olyan hirdetést, mely bármiféle diszkriminációt tartalmaz!
- Nem áll módunkban állást keresők magánhirdetéseit kirakni az oldalra!

Ha jelentkezés előtt szeretnél még több információt szerezni a cégről vagy pozícióról, keress minket! Mi pártatlan információval tudunk neked szolgálni, és segítünk Neked megtalálni a számodra legtökéletesebb helyet!

Írj az allas@schonherzbazis.hu-ra és segítünk dönteni!

Ha az oldal segített Neked elhelyezkedni és megtaláltad álmaid állását, akkor jelezz vissza Nekünk, így az oldalt látogató álláskereső mérnökök is tudni fogják, nekik is sikerülni fog!

Jó böngészést az oldalon! :)


facebook.com/allaschbazis