OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

Schönherz Bázis legfrissebb állások

2016. február 7., vasárnap
A Schönherz Bázis februári hírlevele.

A Schönherz Bázis a mérnökök igényeire specializálódott karrier-tanácsadó cég, amely számos neves céggel kapcsolatot tartva segít fiatal, egyetemről kikerült, illetve már munkatapasztalattal rendelkező mérnököknek, hogy megtalálják a számukra ideális munkahelyet.

Nem találod megfelelő pozíciót? Frissdiplomásként még keresed, hogy merre indulj el? Vagy esetleg már meg is van hova fogsz pályázni?

Gyere el hozzánk karrier tanácsadásra!

 

Kötetlen beszélgetés keretében felmérjük lehetőségeidet és hasznos tanácsokat adunk, hogy milyen szakterület irányába lenne érdemes mozdulnod.

 

Már megvan hova pályázol? Akkor is szívesen segítünk, nem kell feltétlenül rajtunk keresztül állást keresned. Jól ismerjük a piacot és örömmel megosztjuk veled információinkat a cégekről, fizuról, egyéb fontos kérdésekről.

 

Ha kipróbálnád ezt az ingyenes, minden kötelezettségtől mentes szolgáltatást, (és miért ne tennéd, hiszen nem veszíthetsz semmit) dobj egy e-mailt a karrier@schonherzbazis.hu címre! (Ne felejtsd el csatolni önéletrajzodat!) 

 

Legújabb pozícióink:

 

Csocsó? Ping-Pong? Darts? PHP fejlesztés?

 

Egy kifejezetten kellemes munkahelyi környezetet, és emellett versenyképes fizetést ígérő céghez van most lehetőséged jelentkezni! Ha már 2-3 évet foglalkoztál PHP fejlesztéssel, és számodra a csocsó, ping-pong, vagy esetleg a darts jelenti a feltöltődést, akkor ezt ügyfelünknél rögtön az irodában is megoldhatod.

 

PHP fejlesztő munka SZIGET rajongóknak!!!

 

Nem csak a havi fizetésért akarsz dolgozni, hanem az ingyen SZIGET HETIJEGYÉRT is? Ha PHP fejlesztő vagy, akár junior, akár senior, most Rád mosolyog a szerencse a következő pozíció által!

 

Repülőgép szimulációs szoftver fejlesztéséhez keresünk Junior C++ fejlesztőket, Montreali kiküldetéssel!

 

Repülőgép és orvosi szimulációs szoftverek fejlesztésével foglalkozó nemzetközi partnercégünk részére keresünk Junior C++ fejlesztőket budapesti irodájukba.

 

Junior rendszermérnököt keresünk barátságos üzemeltetői csapatba

 

10 éve működő ügyfelünk nagy szoftverfejlesztő cégek számára biztosít cloud back-end szolgáltatást. Fő ügyfelük az egyik legnagyobb elektronikus kereskedelemmel foglalkozó amerikai cég, aminek a magyarországi képviseletével foglalkoznak, de emellett orvosi laborhálózatot is üzemeltetnek.

 

Repülésszimulációval foglalkozó partnercégünkhöz Java/JS fejlesztőt keresünk webes területre, fiatal csapatba!

 

Repülésszimulációval foglalkozó, piacvezető, multinacionális cég fejlesztőket keres budapesti irodájába, új funkcionalitások fejlesztéséhez valamint meglévők karbantartásához.

 

Junior C# fejlesztőt keresünk izgalmas fejlesztői feladatra Óbudára

 

Izgalmas kihivásokkal teli munkára vágysz C# területen? Próbáld ki magad ügyfelünknél! Vegyél részt egy egyedi, future-proof szakterületi platform fejlesztésének korai fázisában!

 

További állások: https://schonherzbazis.hu/allasok