OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

SAP Gyakornoki és Junior pozíciók

2016. február 12., péntek
Gyakornoki pozíciók kiváló tapasztalatszerzési lehetőséget kínálnak a tanulóknak egy multinacionális, dinamikusan fejlődő környezetben, míg a friss diplomásokra szabott junior pozíciók a következő szemeszter végzősei számára nyújtanak hosszú távú karrierlehetőséget.

Gyakornoki lehetőségeink:

·         Software Development Intern: fejlesztőcsapataink egyikében lehetőséged lesz a világ egyik vezető vállalatirányítási rendszerének folyamatos fejlesztésébe bekapcsolódni, 
már mobil platformon is (iOS, Android és Windows rendszeren egyaránt). Főleg objektum orientált nyelvekkel (C#, Java, JavaScript, ABAP) fogsz dolgozni.

·         Interns for Cloud Delivery: a felhő alapú technológiákkal foglalkozó részlegünkön a világ leggyorsabb adatbázisával, Hana-val kell majd dolgoznod, és cégünk új zászlóshajójának navigálásában segíthetsz.

·         Application Support Intern: egy nemzetközi csapatban kell segítened vevőink támogatását, így a vevőorientált szemlélet mellett kitűnő kommunikációs és analitikus képességekre lesz szükséged a pozíció betöltéséhez. A német nyelvet is alapszinten kell ismerned az erős angol nyelvismeret mellett.

 

Junior pozícióink:

·         Junior Developer S/4 Hana: főleg Fiori nyleven, és az SAP tradicionális NetWeaver platformján kell kódolnod, implementálnod és tesztelned. Egy gyorsan fejlődő környezetben, elkötelezett csapat tagjaként dolgozhatsz a legújabb technológiákkal.

·         Product Support Associate: közvetlen technikai segítséget kell nyújtanod vásárlóinknak, így kitűnő kommunikációs képesség mellett a technológiai jártasság is elengedhetetlen. Valamely SAP termék ismerete, valamint programozási ismeretek nagy előnyt jelenthetnek. A távoli segítségnyújtás és a terméktesztelés is a napi munkád részét képezi majd.

·         Junior Cloud engineer: ha érdekelnek a felhő alapú applikációk, és az újdonságok megszállottja vagy, akkor ez egy neked való lehetőség. Linux/Unix, SAP Basis, DBA és Java applikációs területre keresünk kollégákat, akik gyorsan adoptálódnak egy dinamikusan fejlődő technológiai környezetben, és képesek a nemzetközi fejlesztő és terméktámogató csapatainkkal együttműködve végezni munkájukat.

További információk és ajánlatok a www.sap.com/careers oldalon.