OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

Schönherz Bázis - Március

2016. március 7., hétfő
A Schönherz Bázis legfrissebb állásajánlatai.

A Schönherz Bázis a mérnökök igényeire specializálódott karrier-tanácsadó cég, amely számos neves céggel kapcsolatot tartva segít fiatal, egyetemről kikerült, illetve már munkatapasztalattal rendelkező mérnököknek, hogy megtalálják a számukra ideális munkahelyet.

Nem találod megfelelő pozíciót? Frissdiplomásként még keresed, hogy merre indulj el?Vagy esetleg már meg is van hova fogsz pályázni?

Gyere el hozzánk karrier tanácsadásra!

Kötetlen beszélgetés keretében felmérjük lehetőségeidet és hasznos tanácsokat adunk, hogy milyen szakterület irányába lenne érdemes mozdulnod.

Már megvan hova pályázol? Akkor is szívesen segítünk, nem kell feltétlenül rajtunk keresztül állást keresned. Jól ismerjük a piacot és örömmel megosztjuk veled információinkat a cégekről, fizuról, egyéb fontos kérdésekről.

Ha kipróbálnád ezt az ingyenes, minden kötelezettségtől mentes szolgáltatást, (és miért ne tennéd, hiszen nem veszíthetsz semmit) dobj egy e-mailt a karrier@schonherzbazis.hucímre! (Ne felejtsd el csatolni önéletrajzodat!)

Legújabb pozícióink:

Junior és pályakezdő integrációs mérnököt keresünk scriptnyelv tudással!

Szeretnél egy olyan helyen dolgozni ahol megbecsülik a tudásod? Jelentkezz, mert vár Téged egy emberközpontú iroda, ahol a munka elvégzése mellett lehetőséged lehet utazni, csocsózni, pingpongozni és egyéb pihentető elfoglaltságokra.

Junior Android fejlesztő (C,C++ tudással)

Multinacionális partnerünk az IT security területén kínál piacvezető megoldásokat üzleti ügyfelek számára. A cég termékeit több mint 100.000 üzleti ügyfél és több mint 100 millió felhasználó alkalmazza világszerte, több mint 150 országban.

Junior PL/SQL fejlesztők figyelem! Itt egy szuper ajánlat számotokra!

Otthon vagy a PL/SQL-ben? Hosszútávon szeretnél egy dinamikusan fejlődő cégnél dolgozni? Íme egy tökéletes pozíció számodra.

Junior/standard .net fejlesztő kerestetik banki fejlesztésekhez! Te is megtalálhatod a neked tetsző feladatokat náluk!

Ha a munkádban számodra legfontosabb a változatosság, az új kihívások felfedezése, akkor érdekesnek fogod találni következő ajánlatunkat. A feladat: banküzem támogatási, értékesítés támogatási, informatika rendszerek fejlesztése a feladat.

Szeretnél Cupidót játszani Java fejlesztéssel?

Annyiszor van, hogy eltévedünk az élet útvesztőiben! A társkereső iroda megmutatja a kivezető utat. Szeretnél közre működni abban, hogy másokra rátalálhasson a Nagy Szerelem?

Autók világába keresünk tesztmérnököt! (junior-senior)

Ha érdekel az autóipar, és tesztmérnökként szerzett tapasztalataidat szívesen kamatoztatnád egy világcégnél, akkor az alábbi pozíció is érdekelni fog.

Junior XML fejlesztőt keresünk fiatalos csapatba

Az ajánlat nagyon kedvező: Adott egy fiatalos, jó hangulatú, stabil, 60 fős vállalat startup jellegű induló fiatalos csapat. Adott a feladat: Egy egyedi szoftver XML paraméterezése, SQL programozása a feladat, 3-6 hónapos projectek keretében.

 

További állások:https://schonherzbazis.hu/allasok