OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

C.S. Informatikai Rendszerek Kft. - Junior Rendszermérnök / Kereskedelmi képviselő

2016. június 21., kedd
Új munkatársakat keresünk Junior Rendszermérnök és Kereskedelmi Képviselő pozícióba, hosszútávra.
Nagy hangsúlyt fektetünk a leendő kollégák személyiségére, így az önéletrajzok és a motivációs levél mellé a jelentkezők legyenek kedvesek csatolni a mellékletben található kitöltött személyiség tesztet is! A személyiség teszt kitöltésénél nincsenek jó vagy rossz válaszok, egymás könnyebb elfogadását és megértését segítik!

A jelentkezéseket a mail@csinfo.hu e-mail címre várjuk, bérigény megjelölésével.

Junior Rendszermérnök
Elsősorban olyan, IT üzemeltetési tapasztalattal rendelkező fiatal kollégák jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a magas színvonalú IT megoldások iránt. Akik tornádó módjára szívják magukba a tudást és azt alkotó módon hasznosítani vágynak. Akik a problémákat nem katasztrófaként, hanem kihívásként élik meg. Akik valami miatt többnek gondolják magukat az átlagosnál és ezt a pluszt kreatív munkában szeretnék kiteljesíteni. Akiben megvan az alázat a tudás iránt, és akik mindezt hajlandóak és képesek bármikor önzetlenül továbbadni.

Akikben megvan az a szikra, amitől a rendszergazdán túlmutató rendszermérnök lesz egy informatikusból.

Ha te ilyen szakembernek érzed magad és ezt be is tudod számunkra bizonyítani, tekintsd magad máris kollégának. Előtte azonban egy fényképes szakmai önéletrajzot mindenképpen juttass el hozzánk, néhány keresetlen gondolattal kiegészítve magadról: mail@csinfo.hu

Kereskedelmi képviselő
Elsősorban olyan, informatikai téren jártas kollégák jelentkezését várjuk, akik megértik, hogy nem egy szervert vagy tárolót akarunk eladni az ügyfélnek, hanem azt a szaktudást, ami megkülönböztet minket a másik 100 hardvert értékesítő cégtől, ami hosszú távú kapcsolatok és támogatási szerződések formájában, állandó bevételt jelent a cégnek.

Akik az ügyfél igényeit, illetve problémáit meglátják, és arra próbálnak a meglévő eszköztárunkból átfogó, komplex megoldásokat nyújtani. Akik a sikeres üzletre törekszenek, aminek a visszatérő és állandó ügyfelek a bizonyítékai.

Akik észreveszik a lehetőséget, megragadják azt és sikereket érnek el. Akik le akarják aratni sikereik gyümölcsét újra és újra, azzal hogy folyamatosan ápolják, gondozzák a partnerkapcsolatokat.

Akik tolmácsként működinek az ügyfél menedzsmentje és a mi rendszermérnökeink között. Akik a technológiát beruházási költségre, az ügyféligényt technológiára tudják fordítani.

Akik szeretik és elvárják, hogy eredményességüket kiemelten díjazzák, és nem magyarázzák, hanem elfogadják és feldolgozzák az esetleges kudarcokat.

Amennyiben ilyen kivételes embernek gondolod magad, és erről tanúbizonyságot is tudsz adni, a legmegbecsültebb kollégáink közzé fogsz tartozni, mivel te fogsz lehetőséget teremteni az egész cégnek, hogy tőkévé kovácsolhassa a felhalmozott szaktudást: mail@csinfo.hu