OE NIK HÖK | SZAKMA Az Óbudai Egyetem NIK HÖK szakmai oldala

Schönherz Iskolaszövetkezet

Rövid bemutató a Schönherz Iskolaszövetkezetről

A Schönherz Iskolaszövetkezet 1995-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karának Schönherz Zoltán Kollégiumában. Eredetileg a BME diákjait alkalmaztuk, de megrendelőink számának és igényeinek növekedésével párhuzamosan szélesítettük tagsági keretünket, és ma már számos egyetem és főiskola hallgatóinak kínálunk különböző munkalehetőségeket.

Szövetkezetünk 2007-től Schönherz Iskolaszövetkezet néven működik.

Szövetkezetünk fő profilja olyan, egyetem és főiskola mellett végezhető munkák biztosítása, amelyek nemcsak az anyagi problémáidat oldják meg, hanem szakmai fejlődési lehetőséget is biztosítanak számodra, s ezzel megalapozhatják a jövődet, segítenek karriered építésében. A szakmai munkalehetőségek mellett természetesen hagyományos diákmunkákkal is foglalkozunk, de elsődleges célunk az, hogy már a tanulmányaid során hasznosíthasd elméleti tudásodat, ami később segíthet az elhelyezkedésedben. Gyakran tapasztaljuk, hogy tagjaink olyannyira beválnak az adott cégnél, hogy az egyetem/főiskola befejezése után már nem kell álláskereséssel törődniük. 2013-ban portfóliónkat bővítve beindítottuk a munkaerő közvetítési szolgáltatásunkat, melynek keretében pályakezdő, junior és senior szakemberek közvetítését vállaljuk, így segíteni tudunk karriered beindításában és szakmai életutadon a későbbiekben is. Elsősorban informatikai (üzemeltetés, szoftverfejlesztés, adatbázis adminisztrátor, rendszerszervező stb.) és egyéb mérnöki (gépészmérnök, villamosmérnök, építőmérnök, építészmérnök, stb.) területeken kínálunk álláslehetőségeket, magyar és multinacionális megbízóinknál.

Gyere és találj minőségi munkahelyet a segítségünkkel!

Amit garantálunk számodra, ha velünk dolgozol:

 • Változatos munkalehetőségek
  Számtalan állásajánlat közül választhatsz, a szakmai munkáktól kezdve az adminisztrációs feladatokon át a promóciós megmozdulásokig. Széles palettáról válogathatsz különböző részmunkaidős vagy alkalmi jellegű munkákat, de ha időd engedi, dolgozhatsz teljes munkaidőben is. Igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni az időbeosztásodhoz.
 • Szakmai előrejutás
  Fő feladataink közé tartozik, hogy megalapozzuk szakmai pályafutásod. A munkák során a gyakorlatban hasznosíthatod az elméleti tudásodat, ezzel biztos szakmai tapasztalatok kerülnek a birtokodba. Széles körű ismeretekre és gyakorlatra tehetsz szert, így már konkrét referenciáid lesznek, ha kikerülsz az egyetemről/főiskoláról. Emellett olyan ismeretségeket is köthetsz, amelyek segítenek a diploma utáni elhelyezkedésedben.
 • Anyagi biztonság
  Mi is jól ismerjük a diákok legnagyobb problémáját, az állandó bizonytalanságot az anyagiak miatt. Tanulsz, ezért nem mindig tudsz főállásban dolgozni, ugyanakkor kell a pénz, hogy fedezni tudd a tanulmányaidat. E tények ismeretében, mi megpróbáljuk a lehető legrugalmasabb munkaidőket és legkedvezőbb órabéreket kialakítani számodra, és gondoskodunk arról is, hogy fizetésedet mindenképpen megkapd. Emellett biztosítjuk, hogy megfelelő munkakörülmények között dolgozhass. Ha velünk dolgozol, még saját vállalkozást sem kell alapítanod ahhoz, hogy számlaképes legyél.

Ízelítő a munkalehetőségekből:

 • Szakmai munkák
  Programozás; IT Support; Rendszergazda; Honlap fejlesztés, WEB üzemeltetés, karbantartás; Informatikai szaktanácsadás, oktatás; Hálózatépítés; Videó- és hangfelvételek készítése, stúdiómunkák; Gépészmérnöki munkák, műszaki rajzolás
 • Adminisztratív, irodai munkák
  Adatrögzítés; Telesales; Call center; Iratrendezés; Adatbázis feltöltés; egyéb adminisztratív munkák
 • Promóciós munkák
  Termékbemutatókon, rendezvényeken, nyereményakciókon való közreműködés; Hostess Service; Kóstoltatás; Vevőszámlálás; Piackutatás; Fordítási, tolmácsolási munkalehetőségek